HPlogo

Disclaimer

Disclaimer 

Welkom op de website van Bistro Lange Max, gelegen te Clevenstraat 2, 8680 Koekelare, België. Deze website wordt beheerd door de eigenaren, Sofie Portier en Stijn Vandecasteele. Door deze website te bezoeken en te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u de website niet verder te gebruiken.

Algemene informatie
De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bistro Lange Max. Wij streven ernaar om alle informatie zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Desondanks kunnen wij geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de informatie. Bistro Lange Max is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website of uit het onjuiste gebruik van de verstrekte gegevens.

Gebruik van de website
Het gebruik van deze website is op eigen risico. Wij doen er alles aan om de website te allen tijde toegankelijk te houden, maar kunnen geen garantie geven dat de website continu en zonder onderbrekingen of fouten functioneert. Bistro Lange Max kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, technische problemen, of schade veroorzaakt door het gebruik van de website of de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot de website.

Externe links
Deze website kan links bevatten naar websites van derden die buiten onze controle vallen. Bistro Lange Max is niet verantwoordelijk voor de inhoud of betrouwbaarheid van deze externe websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of verlies die voortvloeit uit het gebruik van dergelijke websites. Het raadplegen van externe links geschiedt volledig op eigen risico van de gebruiker.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s, grafische ontwerpen, en video’s, zijn het exclusieve eigendom van Bistro Lange Max of zijn gebruikt met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Deze inhoud is beschermd door nationale en internationale wetten inzake auteursrechten en intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren, openbaar te maken of op een andere manier te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bistro Lange Max.

Aansprakelijkheidsbeperking
Bistro Lange Max is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website, inclusief maar niet beperkt tot verlies van gegevens, inkomstenderving, schade aan eigendommen, of enige andere schade, van welke aard dan ook. 

Daarnaast wordt opgemerkt dat alle prijzen en informatie die vermeld staan op de menukaart of elders op de website onder voorbehoud zijn van eventuele prijs- en tikfouten. Bistro Lange Max behoudt zich het recht voor om prijzen te corrigeren indien er fouten zijn gemaakt. Eventuele fouten kunnen geen aanleiding geven tot het eisen van rechten of compensatie.

Privacybeleid
Bistro Lange Max hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en zal deze uitsluitend gebruiken in overeenstemming met het toepasselijke privacyrecht en onze privacyverklaring. We zullen nooit uw gegevens doorverkopen aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Wijzigingen aan deze disclaimer
Bistro Lange Max behoudt zich het recht voor om deze disclaimer en gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. Wij raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op eventuele aanpassingen. Door de website na een wijziging te blijven gebruiken, accepteert u de gewijzigde voorwaarden.

Contact
Indien u vragen heeft over deze disclaimer, de inhoud van deze website, of de wijze waarop uw gegevens worden verwerkt, kunt u contact opnemen via:
E-mailadres: info@bistrolangemax.be
Telefoonnummer: 0032 474 37 96 76

Ontvangen!

We hebben uw bericht ontvangen